Bereikbaar Ma - Vrij 9:00-18:00
Email contact@promagic.be Bel Nu! +32 (0)9 298 01 43
goochelaar huren

Kim Dèrvan

Creatief Talent

Profiel

De goochelmicrobe zit in mijn bloed. Mijn ouders, beter bekend als het goochelduo Alfred & Trix, namen me als kind mee naar elke nationale en internationale show waardoor ik zowat opgroeide in de coulissen van theaters en feestzalen. Gefascineerd door de wondere wereld van magie wilde ik ieder trucje begrijpen, doorbladerde ik elk goochelboek en was ik vaste assistent bij spectaculaire goochel- en verdwijntrucs. In deze periode kwam ik ook in contact met de grootste goochelaars van die tijd.
Na mijn studentenjaren raakte ik steeds meer gefascineerd door close-up magic. Goochelen in de handen van mensen, instant verwondering en directe interactie met het publiek. Fantastisch! Ik ging aan de slag met geheime familierecepten, schuimde het internet af op zoek naar de nieuwste goocheltrucs, wisselde ideeën uit met collega-goochelaars en experimenteerde voor vrienden en familieleden. Al snel ontrafelde ik alle verborgen trucjes waardoor mijn portfolio steeds breder werd en mijn acts sterker en dynamischer.
Onder de artiestennaam Kim Dèrvan behaalde ik medailles op internationale goochelwedstrijden en werd ik finalist in het populaire tv-programma Belgium’s Got Talent. Ik was één jaar voorzitter van de Belgische Magische Federatie, een vereniging die zich inzet voor de promotie en ontwikkeling van de goochelkunst in België. Intussen werk ik voor gerenommeerde merken zoals Coca Cola, Mercedes en Rolex die mij boeken voor evenementen en sta ik op grote podia met straffe goochelshows met waanzinnige illusies en mentale effecten.

Chronology

2013-Present
...

Skills

Fantasierijk100%
Ingenieus100%
Digitale aanwezigheid70%
Kim

Contact Info

Tel.: +32 466 90 12 92
Email : kim@promagic.be