Bereikbaar Ma - Vrij 9:00-18:00
Email contact@promagic.be Bel Nu! +32 (0)9 298 01 43
goochelaars product lancering
Aandachtstrekker

Bezoekers aantrekken

Aandacht trekken van de bezoekers is de uitdaging

Vermoedelijk is het probleem om volk naar uw stand te trekken herkenbaar. Het is immers de grootste uitdaging om uw beursdeelname succesvol te maken. 

Onze goochelaars hebben de oplossing! Ze gebruiken namelijk hun trucs om de bezoekers in verleiding te brengen. Speels en laagdrempelig krijgen ze aandacht.  De trucs die de goochelaars vertonen bevatten immers uw boodschap of logo. Bovendien kunnen we ook moeiteloos kortingsbonnen, balpennen en andere give-aways  tevoorschijn toveren om aan de bezoekers uit te delen.

Kwaliteit en originaliteit staan voorop bij de goochelaars van het Promagic-team en dat maakt ze immers beter dan de andere goochelaars.
Het zorgt er ook voor dat bezoekers uw stand niet onopgemerkt voorbij lopen! De concurrentie zal bijgevolg moeten toegeven dat je creatiever bent geweest  en meer bezoekers op uw stand hebt gehad…

Oplossing voor het voorbij wandelen van uw stand!

Op een ongedwongen en sympathieke manier de aandacht trekken van de bezoekers dat is de uitdaging. Om vervolgens met enkele ijzersterke trucs de bezoekers betoveren. Het ijs is gebroken, nu is het aan uw promo of salesteam om te scoren!

Beursstand; check. Gemotiveerd salesteam; check. Maar hoe laat u de bezoekers stoppen bij uw stand?

1000
Klanten
1000
Optredens
0%
Satisfaction
0
Goochelaars

Vakbeurs

Je hebt een mooi beursstand, een gemotiveerd sales-team. Maar hoe ga je de bezoekers tot op uw stand krijgen? Daar zorgen wij voor!

Expo

Wilt u de grootste en duurste beursstand? Of wilt u eerder de meest bezochte stand? Beide kan ook natuurlijk!

 

Klantendagen

Hoe laat je prospecten kennis maken met uw producten? Wij trekken de aandacht, daarna doet uw verkoopteam de volgende stap.

Opening

Laat uw genodigden op een stijlvolle en prettige manier kennis maken met uw nieuwe producten.

Case Studies

Bekijk wat we samen met onze klanten reeds hebben verwezenlijkt. Zou het niet mooi zijn indien uw bedrijf hier ook tussen staan?

Vrijblijvende offerte

Neem eerst even de tijd om via dit formulier zoveel mogelijk informatie over uw event door te sturen. Wij bekijken dan welke artiest geschikt is voor de opdracht. Vervolgens bezorgen wij u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte.

Email contact@promagic.be

Bel Nu! +32 (0)9 298 01 43