goochelaars product lancering
Aandachtstrekker

Bezoekers aantrekken

Op een originele manier trekken we de aandacht

Onze goochelaars gebruiken hun trucs om de aandacht van de gasten te trekken. Speels en laagdrempelig krijgen ze aandacht.  De trucs die de goochelaars vertonen bevatten uw boodschap of logo. Ook kunnen we moeiteloos kortingsbonnen, balpennen en andere give-aways  tevoorschijn toveren voor aan de bezoekers uit te delen.

Kwaliteit en originaliteit staat voorop bij de goochelaars van het Promagic-team en dat maakt ze beter dan de andere goochelaars.
Dat zorgt ervoor dat bezoekers uw stand niet onopgemerkt voorbij lopen! De concurrentie zal moeten toegeven dat je creatiever bent geweest  en meer bezoekers op uw stand hebt gehad…

Zorg dat men uw stand niet voorbij wandelt!

Op een ongedwongen en sympathieke manier de aandacht trekken van de bezoekers. Dan met enkele ijzersterke trucs de bezoekers betoveren. Het ijs is gebroken, nu is het aan uw promo of salesteam om te scoren!

Beursstand; check, Gemotiveerd salesteam; check. Maar hoe krijgen we de bezoekers op onze  stand?

1000
Klanten
1000
Optredens
0%
Satisfaction
0
Goochelaars

Vakbeurs

Je hebt een mooi beursstand, een gemotiveerd sales-team. Maar hoe ga je de bezoekers tot op uw stand krijgen? Daar zorgen wij voor!

Expo

Wilt u de grootste en duurste beursstand? Of wilt u de meest bezochte stand? Beide kan ook natuurlijk!

 

Klantendagen

Hoe laat je prospecten kennis maken met uw producten? Wij trekken de aandacht uw verkoopteam doet de volgende stap.

Opening

Laat uw genodigden op een laagdrempelige en prettige manier kennis maken met uw nieuwe producten.

Case Studies

Bekijk wat we samen met onze klanten reeds hebben verwezenlijkt. Zou het niet mooi zijn mocht uw bedrijf hier ook tussen staan?

Contacteer ons vrijblijvend

Neem even de tijd om via dit formulier zoveel mogelijk informatie over uw event door te sturen. Wij bekijken dan welke goochelaar geschikt is voor de opdracht. Vervolgens bezorgen wij u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte.

Email contact@promagic.be

Bel Nu! +32 (0)9 298 01 43