Bereikbaar Ma - Vrij 9:00-18:00
Email contact@promagic.be Bel Nu! +32 (0)9 298 01 43
tafel goochelaar
Entertainment

Close-up Goochelen

Enkel de Fijnste Goochelaars op uw Event

Close-up goochelen is het goochelen van dichtbij waarbij onze goochelaar zich tussen het volk begeeft. Terwijl hij zijn kunsten telkens vertoont voor een klein groepje. Op die manier zien de gasten de trucs van dichtbij waardoor het een grote impact heeft! Zowel de stijlvolle presentatie als de laagdrempelige aanpak zorgen voor een prettig gevoel bij de gasten.

Onze close-up goochelaars zorgen ervoor dat uw gasten zich onmiddellijk welkom voelen. Daarnaast presenteren ze hun ijzersterke goocheltrucs op een stijlvolle manier. Bovendien is het ook mogelijk uw bedrijfslogo of een slogan te verwerken in hun trucs.

Kwaliteit en originaliteit staat voorop bij de goochelaars van Promagic en dat maakt hun bijgevolg beter dan de andere goochelaars.

Breed inzetbaar

  • Netwerkmomenten
  • Klantendagen
  • Personeelsfeest
  • Congres

Het ijs breken tijdens een receptie? Niets is meer doeltreffend dan een close-up goochelaar.

1000
Klanten
1000
Optredens
0%
Satisfaction
0
Goochelaars

Recepties

Close-up goochelen is ideaal om het ijs te breken tijdens de receptie. Bovendien is met een komische noot de toon direct gezet.

Netwerkevents

Als de genodigden elkaar nog niet kennen, zorgt het goochelen direct voor een gespreksonderwerp. De ideale manier dus om te beginnen netwerken!

Klantendagen

Uw product(logo) kan bovendien opgenomen worden in straffe goocheltrucs. Aangezien het geheel onverwacht is, maakt dit een sterke indruk bij de gasten.

Openingen

Uw genodigden voelen zich direct welkom! De interactie die de goochelaar aangaat zorgt immers meteen voor een persoonlijk welkom.

Case Studies

Bekijk wat we samen met onze klanten reeds hebben verwezenlijkt. Zou het ten slotte niet mooi zijn mocht uw bedrijf hier ook tussen staan?

Contacteer ons vrijblijvend

Neem eerst even de tijd om via dit formulier zoveel mogelijk informatie over uw event door te geven. Wij bekijken dan welke close-up goochelaar beschikbaar is voor de opdracht. Vervolgens bezorgen wij u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte.

Email contact@promagic.be

Bel Nu! +32 (0)9 298 01 43