Bereikbaar Ma - Vrij 9:00-18:00
Email contact@promagic.be Bel Nu! +32 (0)9 298 01 43
Prensentatie
Professionele

Presentatie

Representatief en Welbespraakt

Onze representatieve goochelaars zij welbespraakt en spreken bovendien meerdere talen. Zij zijn gewoon om in de spotlights te staan en te spreken voor een groot publiek. Op een dynamische en krachtige manier kunnen zij bijvoorbeeld uw CEO introduceren. Onze goochelaars trekken immers de aandacht van het publiek. Uiteraard met de nodige magie zodat het een grote impact maakt op uw publiek. De zaal is stil en uw CEO kan het woord nemen.

Tussen de inhoudelijk zware spreekbeurten zorgen onze goochelaars voor een luchtig intermezzo. Kortom, ideaal voor de aandacht in balans te houden.

Meer dan woorden

Onze goochelaars kunnen aan de hand van blitse trucs een boodschap overbrengen. Aandacht trekken, daar zijn ze immers goed in!

Nederlands/Frans/Engels

1
Talen
1000
Optredens
75%
Satisfaction
0
Goochelaars

Product Launch

Close-up goochelen is ideaal om het ijs te breken tijdens de receptie. Met een komische noot is de toon direct gezet.

Klantendag

Als de genodigden elkaar nog niet kennen, zorgt het goochelen direct voor een gespreksonderwerp. Ideale manier om te beginnen netwerken!

Beurs

Uw product(logo) kan bovendien opgenomen worden in straffe goocheltrucs. Geheel onverwacht, maakt dit een sterke indruk bij de gasten.

Opening

Uw genodigden voelen zich direct welkom! De interactie die de goochelaar aangaat zorgt meteen voor een persoonlijk welkom.

Case Studies

Bekijk wat we samen met onze klanten reeds hebben verwezenlijkt. Zou het niet mooi zijn mocht uw bedrijf hier ook tussen staan?

Contacteer ons vrijblijvend

Neem eerst even de tijd om via dit formulier zoveel mogelijk informatie over uw event door te sturen. Wij bekijken dan welke goochelaar geschikt is voor de opdracht. Vervolgens bezorgen wij u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte.

Email contact@promagic.be

Bel Nu! +32 (0)9 298 01 43