Prensentatie
Out of the Box

Teambuilding

In deze Teambuilding worden er veel geheimen onthuld

In deze exclusieve Ā teambuilding is de uitdaging om out-of-the box te denken. Een team van professionele goochelaars laat jullie kennismaken met enkele geheimen van hun kunst. In kleine groepjes krijgen jullie de opdracht om zelf te achterhalen hoe een truc in elkaar zit. Op deze manier worden de communicatie vaardigheden, en in het bijzonder het lateraal denken, volop gestimuleerd. Een grenzeloze verbeeldingskracht en technische vindingrijkheid brengen jullie naar de oplossing.

Het doel van deze workshop is het creƫren van een open geest: wees nieuwsgierig, laat uw verbeelding spreken, experimenteer en heb vooral geen schrik om te falen in de zoektocht naar creativiteit en vernieuwing.

Dit zijn de waarden die we meegeven in onze teambuilidings:

  • Increase motivation
  • Improve productivity
  • Increased collaboration
  • Encourage creativity
  • Positive reinforcement
  • Improved communication
tot 69
Deelnemers
1
Talen
0%
Out-of-the-Box
3
Goocheltrucs

Deelnemers

Van 20 tot 1000 personen

Duur

van 45 minuten tot 4 uren

Locatie

Online, uw bedrijf, ons bedrijf of een externe locatie

Taal

Onze master-magicians spreken: Nederlands, Engels of Frans

Case Studies

Bekijk wat we samen met onze klanten reeds hebben verwezenlijkt. Zou het niet mooi zijn mocht uw bedrijf hier ook tussen staan?

Contacteer ons vrijblijvend

Neem even de tijd om via dit formulier zoveel mogelijk informatie over uw event door te sturen. Wij bekijken dan welke goochelaar geschikt is voor de opdracht. Vervolgens bezorgen wij u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte.

Email contact@promagic.be

Bel Nu! +32 (0)9 298 01 43